ЗА НАС

Информация за нас

Artlife е популярна и уважавана компания, специализирана в производството на висококачествени продукти за здраве и красота. От създаването си през 1998 г., ние се ангажираме да произвеждаме най-добрите, чисти и ефективни продукти за нашите клиенти. С вдъхновение и иновативност, Artlife винаги е крачка напред: в идеи, технологии и качество. Като една от най-динамично развиващите се международни корпорации с 25 години опит, ние сме едни от основоположниците на уелнес индустрията.

За да гарантираме своето качество, Artlife притежава сертификати GMP и ISO22000. Разполагаме с биотехнологичен парк, който включва 6 научни лаборатории и 20 патента за иновативни производствени технологии и рецептурни формули. Нашето покритие в областта на здравето е обширно, имайки над 27 милиона клиенти от 26 държави и 420 града по света - от Москва до Делхи, от Пекин до Пловдив. Гордеем се с връзката, която поддържаме с тези клиенти, тъй като тя е израз на доверието в продуктите и услугите, които предлагаме.

Artlife не само създава продукти, но и има ангажимент да подобрява цялостното здраве и красота на нашите потребители. Предлагаме широка гама от безопасни, ефективни и прецизно тествани съставки. Спазваме строги стандарти и контрол на качеството, гарантирайки, че всеки продукт е безопасен и ефективен. Artlife е надежден източник на полезна информация и съвети за здравето и уелнеса, които предоставяме чрез нашия уебсайт, брошури, социални мрежи, семинари и научни програми.

Числата говорят сами за себе си!

страни по света
0 +
градa
0 +
категории продукти
+

Производствена дейност

Shopping Cart
Scroll to Top