Програма регенерация и подмладяване

Какво са олеопрените и как подпомагат подмладяването на организма?

Нека да погледнем дълбоко в човешкия организъм и по-конкретно в една негова клетка – мястото, където протичат болестите и мястото, което съдържа източникът на тяхното излекуване. 

Учените смятат веществото Долихол за основен маркер на стареенето. Това е вещество, което участва в състава на всяка клетка и в изграждането на най-важните рецепторни структури, отговарящи за взаимодействието на клетките и функцията за разпознаване “мое-чуждо”. Дефицитът му се наблюдава при редица заболявания като Алцхаймер, множествена склероза, инсулт, онкологични заболявания и др.

Компания АРТЛАЙФ вече произвежда серийно специализирани препарати на базата на полипренол – ОЛЕОПРЕН.   

Предимства на ОЛЕОПРЕНИТЕ:

Удобна за приемане, капсулна форма

Възстановяват увредените клетки

Стимулират създаването на нови клетки

Защитават най-важните органи и системи в организма

Вашата програма регенерация и подмладяване в 4 стъпки

Основната функция на Олеопрен Гепа е да защитава и възстановява мембраните на чернодробните клетки. Това е много важно, тъй като мембраните на клетките са отговорни за защитата на клетките от токсините и други вредни вещества.

Комбинацията от полипреноли, есенциални фосфолипиди и силимарин, които се съдържат в Олеопрен Гепа, помага за стимулиране на синтеза на белтъците, като по този начин подобряват здравето на черния дроб. Тези съставки могат също така да помогнат за активиране на имунната система и защитата на тъканите от оксидативен стрес.

Съставките на Сибирската ела – полипропеноли, подобряват здравето на хората, които страдат от хронични възпаления и дегенеративни заболявания. Те възстановяват основните клетки на черния дроб след токсично въздействие и ги регенерират ефективно.

Формулата, която включва силимарин, витамин Е (токоферол ацетат) и фосфолипиди, съдейства при работата на черния дроб и жлъчната система. Фосфолипидите усъвършенстват биохимичните показатели, свързани с функционирането на черния дроб.

Олеопрен Кардио е създаден като смес от растителни вещества, които стимулират регенерацията на повредените кардиомиоцити и стабилизират сърдечната стена. Този продукт подобрява храненето на сърдечния мускул и е част от комплексната терапия за лечение на сърдечно-съдови заболявания, както и за профилактика на такива заболявания.

Сибирската ела е източник на полипреноли, които помагат за регенерацията на клетките и стабилизирането на клетъчните мембрани, като попълват недостига на долихоли. Те стимулират регенеративния потенциал на миокарда и клетките на стените на кръвоносните съдове.

Ликопенът, който се намира в различни плодове и зеленчуци, е мощен антиоксидант, който помага за намаляване на окисляването на холестерола и предпазва от неговото натрупване в клетките на артериите.

L-карнитинът е много важен за стимулирането на процесите на кръвотворене и за транспортирането на мастните киселини в тялото, които подхранват сърдечния мускул. Това го прави важен съставен елемент в подкрепата на здравето на сърцето и кръвоносните съдове.

Олеопрен Нейро е съставен от полипреноли на Сибирска ела и Мемори плюс – невропротекторна субстанция. Той стимулира дейността на главния мозък, подобрява паметта и концентрацията, увеличава устойчивостта към стрес и предпазва от възрастови промени на когнитивните функции. Той увеличава издръжливостта при физически и умствени натоварвания.

Основната съставка Мемори плюс, която е невропротекторна субстанция, е мощен регулатор на вътреклетъчната обмяна. Тя е ключова за възстановяването на структурата на клетъчните мембрани, като допринася за увеличаване на устойчивостта към стресови въздействия и подобряване на когнитивните процеси.

Комбинацията от глицин, фосфатидилсерин и витамин Е има благоприятен ефект върху нервната система и мозъчните функции. Глицинът подобрява метаболитните процеси в мозъчната тъкан и има успокояващо действие върху нервната система. Витамин Е, от своя страна, е мощен антиоксидант, който предпазва мастната част на клетъчните обвивки от действието на свободните радикали. Комбинацията от тези съставки помага за подобряване на функциите на мозъка и нервната система, както и за повишаване на устойчивостта към стресови въздействия

Програмата на Mega Pro Age се основава на тези изследвания, фокусирайки се върху дълголетието на клетките. Целта е да се стимулира клетъчната автофагия, както и да се извършат митохондриални и метаболични корекции, които да поддържат здравето и ефективността на клетките. Тази философия е основната идея зад Mega Pro Age програмата.

Програмата за удължаване на живота Mega Pro Age има редица ползи за здравето, като повишава чувствителността на тъканите към инсулин, понижава кръвното налягане и сърдечната честота, и предотвратява възпалителни заболявания. Освен това, тя стимулира имунната система и актуализира групата от кръвни клетки, като увеличава дела на белите кръвни клетки.

Oсвен да удължава живота, програмата Mega Pro Age подобрява и качеството на живота на човека. Това се постига чрез подобряване на паметта, жизнеността, прилива на сила, настроението, издръжливостта и устойчивостта на стрес. Тя също така увеличава сексуалната активност.

Програмата осигурява енергия и красота, като поддържа кожата красива и младежка. Тя насърчава здравословното телесно тегло и радостта от активното движение.

Shopping Cart
Scroll to Top