Ивлаксин, 90 табл.

57,00 лв.

Ивлаксин е противовъзпалителен и възстановяващ фитокомплекс на базата на растителни салицилати

Острите инфекциозни заболявания и обострените хронични инфекциозни състояния често водят до интензивна интоксикация и значително напрежение в имунната система.

Ивлаксин представлява иновативен противовъзпалителен комплекс, предназначен за активно противодействие на инфекции, който предлага комплексна терапия и профилактика на патологични състояния, свързани с наличие на инфекциозни агенти. Този продукт се отличава с изключителна ефективност при справянето с остри възпалителни състояния, които често се съпровождат с повишаване на температурата на тялото, и предотвратява тяхното преминаване в хронични форми.

Компонентите на комплекса проявяват забележителна противовъзпалителна активност. Във върбата и малината тази активност е осигурена от наличието на природни салицилати. Тези съставки са известни със своите обезболяващи, температуропонижаващи, потогонни и пикочогонни свойства. Важно е да се отбележи, че салицилатите с растителен произход не предизвикват дразнене на лигавицата на стомаха.

Брезата и копривата се отличават с пикочогонен ефект, който спомага за ускоряване на елиминирането на токсичните вещества, които се образуват в резултат на възпалителните процеси. Брезата има силно дезинтоксикиращо въздействие, а копривата помага за нормализирането на състоянието на кръвосъсирващата система.

Риганът демонстрира спазмолитична активност, която допринася за разпускане на гладката мускулатура на бронхите и намаляване на затрудненията при дишането. Листата от подбел и сладък корен осигуряват отхрачващ ефект, като при сладкия корен се добавят имуномодулиращи свойства.

Екстрактът от ехинация стимулира имунната система на организма в нейната борба с възпалителния процес и повишава устойчивостта срещу патогенните микроорганизми. Репеят се отличава с антимикробно действие и подпомага обмяната на веществата, като благоприятно влияе на водния и минералния баланс в организма.

Показания:

  • Борба с простудни и инфекциозни заболявания, засягащи бронхите и белодробната система;
  • Облекчаване на възпалителни състояния, свързани със стомашно-чревния тракт;
  • Справяне с болков и интоксикационен синдром, независимо от тяхната етиология;
  • Подпомагане при заболявания на отделителната (пикочната) система;
  • Подпомагане при патологии, засягащи костно-ставната система, включително подагра;
  • Подпомагане при заболявания на черния дроб и жлъчните пътища;
  • Провеждане на неспецифична имунопрофилактика и имунорехабилитация.

Клинично доказан ефект!

Количество: 90 табл.

Тегло с опаковката: 60 гр.

Размер с опаковката: 50*50*90 мм

СЪСТАВ: върба (екстракт от кора) – 50 мг, подбел (листа) – 50 мг, коприва (листа) – 50 мг, риган – 50 мг, женско биле (екстракт от корен) – 25 мг, витамин С – 25 мг, бреза (екстракт от листа) – 25 мг, репей (екстракт от корен) – 20 мг, малина (екстракт от листа) – 12,5 мг, ехинацея(екстракт) – 10 мг.

 Препоръки за използване: “Ивлаксин” се препоръчва като диетична хранителна добавка – допълнителен източник на витамин С. Той е противовъзпалително и антипиретично средство, аналгетик, ефективен при лечението на остри възпалителни заболявания, обострени хронични възпалителни процеси, включително придружени от треска.

Приемът на 2 капсули осигурява следното: витамин С – 75 mg – 125%, глициризинова киселина – 7,5 mg – 75% от препоръчителната дневна нужда.

Дозировказа възрастни по 1 таблетка 3 пъти на ден по време на хранене.  Продължителност на лечението – 1 месец. Не е лекарство.

Срок на годност: 2 години от датата на производство.

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Ивлаксин, 90 табл.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top