Mega_Pro_Age_-_Korob

Персонална програма за управление на възрастта

 

Удължаване на младостта и продуктивността, поддържане на здравето – тези цели вече не изглеждат като нещо извън сферата на фантазията, благодарение на съвременните разработки и технологии, изследвания и нови подходи. Губим 30-40 години живот поради лоша екология, нездравословно хранене и начин на живот. Сигурни сме, че е време да го поправим!

През 2016 г. японският учен Йошинори Осуми получи Нобелова награда за физиология или медицина за своето изследване на автофагията. В хода на неговите дългосрочни изследвания е установено, че периодите на гладуване имат положителен ефект върху обновяването на клетките и спомагат за забавяне на процеса на стареене. Програмата Mega Pro Age се основава на резултатите от изследването на молекулярните механизми, които допринасят за удължаването на човешкия живот. Стимулиране на автофагия, митохондриална и метаболитна корекция за поддържане на здравето и работоспособността – всичко това е обединено от философията на Mega Pro Age.

програма регенерация и подмладяване

Съзнателен подход към вашия начин на живот

Редовен преглед на тялото

Anti-age профилактика

допринасят за компетентното разпределение на всички жизненоважни ресурси на тялото, спомагат за осигуряването на фундаментално различно ниво на живот, здраве и дълголетие.

Персонална Anti-age програма

Удължаване на живота

— Повишаване на чувствителността на тъканите към инсулин
— Понижаване на кръвното налягане и сърдечната честота
— Предотвратяване на възпалителни заболявания
— Стимулиране на имунната система
— Обновяване на кръвните клетки, увеличаване на дела на белите кръвни клетки

Подобряване качеството на живот

– Подобрена памет, жизненост, прилив на енергия
– Подобрено настроение, издръжливост, устойчивост на стрес
– Сексуална активност

Енергия и красота

— Красота и младост на кожата
— Подкрепа за здравословно телесно тегло
— Радостта от активното движение

Уникална хранителна anti-age програма

MEGA PRO AGE

е създаденa от специалисти на Артлайф повече от 5 години.
Действието и се основава на най-новите научни постижения в областта на клетъчната биология, съвременни технологични и биотехнологични решения. Програмата включва специални вещества, високо концентрирани екстракти и бактериални пептиди, които осигуряват системна подкрепа за жизнеността на клетките.

Активиране
на автофагията

Автофагията е вътрешна програма за обработка на дефектни компоненти в клетката. В хода на автофагията клетката се адаптира към липсата на хранителни вещества, започва процесът на „самоизяждане“ на клетките и „използваните“ клетки стават материал за създаване на нови.


Разработчиците на Артлайф откриха ефективен и по-малко екстремен начин за активиране на автофагията.Mega Pro Age помага за започване на самопречистване на клетките без изтощително гладуване!


Революционна епигенетична програма

Епигенетиката е изследване на моделите на епигенетичното наследство: промени в генната експресия или клетъчния фенотип, причинени от механизми, които не засягат ДНК последователностите.Съвременните изследвания доказват, че един организъм може да се промени, без да променя гените си, и да предаде тези нови черти на своите потомци. Например тютюнопушенето, постоянният стрес, лошото хранене могат да доведат до сериозни неизправности във функционирането на гените, които могат да засегнат бъдещите поколения. Добрата новина е, че тези негативни ефекти са обратими.Mega Pro Age 
е възможност за подобряване на качеството на живот.Ефективен компонент на биохакерска програма

Biohacking е система за наблюдение на здравето, която се основава на определяне на вашите жизнени показатели и довеждането им до оптимални нива. Основната цел на биохакерството е дълголетие и максимална ефективност на тялото, развитие на всички негови функции.Системата се състои от 6 блока: хигиена на съня, правилно хранене, оптимални упражнения, медицински тестове, добавки и лекарства, медитация и работа с психолог.Mega Pro Age 
помага да се повиши ефективността на биохакерската програма и да се подобрят здравните показатели.


Asset_4500x

Капсула №1

Стимулиране на автофагията

Asset_3500x

Капсула №2

Енергиен баланс на клетката
Asset_2500x

Капсула №3

Епигенетичен модулатор

Asset_1500x

Капсула №4

Защита и възстановяване на клетъчните мембрани

Повече за състава

Доказано е, че някои храни могат да активират процеса на автофагия без глад. Съставът на Mega Pro Age включва специални вещества, високо концентрирани екстракти от растителни материали и бактериални пептиди, които са в състояние да стимулират процеса на автофагия в необходимите граници (неговата естествена и безопасна активност).

Карнозин (аланин-хистидин)
Естественият дипептид поддържа нормалния жизнен цикъл на клетките и поддържа броя на деленията близо до границата на Хейфлик.

Холекалциферол (витамин D3)
Мастноразтворим витамин участва в производството на инсулин, регулира усвояването на калций и фосфор, влияе върху имунната система. С напредване на възрастта тялото усвоява този важен компонент по-малко ефективно.

Ресвератрол
Естествен полифенол от ципата на червено грозде. Има мощен антиоксидантен ефект, инхибира експресията и активността на ензимите, свързани с възпалителни реакции.

Куркумата
Подобрява устойчивостта на клетките към инфекции, има изразен антибактериален, антимикробен, хепатопротективен ефект. Стимулира автофагията.

Екстракт от зелен чай
Източник на полифеноли и катехини, които имат способността да поддържат здравето на тъканите при нормален метаболитен стрес и да регулират клетъчния цикъл.

Екстракти от физалис и терминалия
Стимулират процеса на очистване от увредени дългоживеещи молекули и органели. Помогнете в борбата със свободните радикали.

Пробиотични бактериални пептиди
(Bifidobacterium breve, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus plantarum, Propionibacterium freudenreichii) воздействуют на работу органов и систем, участвуя в передаче сигналов и формировании рецепторов, корректируют обмен веществ, устраняя имеющиеся нарушения.

Митохондриите са енергийните станции на клетките, които играят решаваща роля в осигуряването и поддържането на енергийния потенциал на всички телесни клетки. Продължителността на живота на клетките и на организма като цяло пряко зависи от правилното функциониране на митохондриите. Нарушенията на клетъчната енергия може да не се проявяват като самостоятелно заболяване, но засягат естеството на протичането на други заболявания (синдром на хроничната умора, мигрена, кардиомиопатия, заболявания на съединителната тъкан, диабет и др.) Програмата Mega Pro Age включва

група от компоненти, които са необходими за нормалното функциониране на митохондриите, както и вещества, които осигуряват стимулиране на процесите на адаптация.

Супероксид дисмутаза и глутатион
антиоксидантни ензими. Те играят важна роля в антиоксидантната защита на всички клетки, по един или друг начин в контакт с кислорода.

Коензим Q10
Клетъчен антиоксидант, участва в реакциите на окислително фосфорилиране, е компонент на електронтранспортната верига в митохондриите. С възрастта синтезът на коензим Q10 в организма значително намалява, необходим е допълнителен прием отвън.

Коензим Q10, заедно с L-карнитин, осигурява енергийния обмен на сърдечния мускул.

Коензим Q10 заедно с алфа-липоевата киселина нормализират метаболизма на липидите и холестерола.

янтарна киселина
Той участва пряко в процесите на тъканно дишане и окислително фосфорилиране в митохондриите. Стимулира и нормализира енергийния и пластичния метаболизъм, има антитоксично, антистресово и невротропно действие, засилва възстановителните процеси в различни органи при условия на хипоксия или интоксикация.

Комплекс от минерали (магнезий, цинк, мед, манган)
Подпомагат дейността на ензимните системи, участват в процесите на растеж и делене на клетките, имунните процеси.

Хесперидин
Биофлавоноид, открит в цитрусовите плодове. Има антиоксидантно, вазопротективно, антиалергично, имуностимулиращо, хиполипидемично действие.

Старение представляет собой сложный биологический процесс, включающий прогрессивное ухудшение работы механизмов клеточного гомеостаза и накопление молекулярных повреждений.

Геропротекторы – это широкая группа веществ (отдельных или их соединений), которые способствуют замедлению процессов старения для обеспечения возможности увеличения продолжительности жизни. Их мишенями могут быть любые из механизмов и генетических систем, вовлеченных в старение.Программа Mega Pro Age съдържа комплекс от растителни компоненти, свързани с геронтологични защитници.

Екстракт от Galega orientalis
Принадлежи към ефективните регулатори на метаболизма. Има хипогликемичен ефект, има способността да повишава толерантността на организма към глюкозата, инхибира бъбречната инсулиназа и повишава съдържанието на гликоген в черния дроб. Помага за подобряване на функционирането на имунната система.

Готу кола
Подобрява мозъчното кръвообращение и снабдяването на мозъка с кислород, като по този начин активира мозъчната дейност, има вазоконстриктивен ефект. Ускорява мисловните процеси, подобрява паметта.

Алое вера
Проявява ранозаздравяващо, противовъзпалително, антимикробно, тонизиращо и имуностимулиращо действие. Повлиява благоприятно работата на храносмилателната система: засилва секрецията на храносмилателните жлези, има холеретичен ефект, подобрява апетита и храносмилането.

Garcinia cambogia
е източник на хидроксилимонена киселина, която спомага за ускоряване на метаболитните процеси в организма.

Gymnema Silvestri
е източник на гимнемова киселина, която има положителен ефект върху въглехидратния метаболизъм, подпомага правилното функциониране на панкреаса и понижава нивата на кръвната захар.

-рибоза
Монозахарид, който участва в много метаболитни процеси в организма, енергиен обмен. Има функционален благоприятен ефект върху работата на сърдечно-съдовата система, помага в борбата със състоянието на хронична умора.

Emblica officinalis (амла)
Е естествен източник на витамин С, пектини, фибри. Укрепва и повишава защитните функции на организма, подобрява работата на стомашно-чревния тракт.

Перуанска мака
Това е общ тоник, който помага за поддържане на репродуктивното здраве при мъжете и жените.

Bacopa
Притежава антиоксидантни, антиконвулсивни, ноотропни и невропротективни свойства.

витамини от група В
Те играят важна роля в метаболизма, необходими са за правилното функциониране на нервната и сърдечно-съдовата система.

Програмата Mega Pro Age съдържа комплекс от вещества за възстановяване и обновяване на клетъчните мембрани и мембраните на клетъчните органели. Тези вещества са необходими за нормалното функциониране на черния дроб, мозъка и сърцето – органи, където метаболитните процеси са най-активни.

Есенциалните фосфолипиди
Нормализира структурната и функционална цялост на клетъчните мембрани и възстановява нормалния клетъчен метаболизъм. Имат антиатеросклеротични свойства, помагат за понижаване нивата на холестерола и предотвратяват отлагането му в стените на кръвоносните съдове.

Астаксантин
Принадлежи към групата на ксантофилите. Има способността да стабилизира клетките, като играе ролята на “нит” между мембраните. Благодарение на уникалната си структура астаксантинът предпазва клетъчните мембрани на всички органи. За разлика от бета-каротин, витамин С и други антиоксиданти, които се намират вътре или извън билипидната мембрана, молекулите на астаксантин имат уникалната способност да пребивават както вътре, така и извън билипидната мембрана. Това осигурява допълнителна цялостна защита на клетките.

Селексен
Предпазва липидните структури на клетките от окисление, като същевременно запазва целостта на мембраните. При дефицит на селен могат да настъпят следните промени в организма: репродуктивна недостатъчност; повишена чувствителност към възпалителни заболявания; заболявания на кожата, косата и ноктите; намален имунитет; заболявания на черния дроб, сърдечно-съдовата система; анемия.

Витамин К2 (менахинон)
Биологично активната форма на витамин К спомага за поддържането на нормален калциев метаболизъм, предпазва от калцификация на съдовете, поддържа тяхната еластичност и пропускливост.

MCT Oil (Caprylic-Capric Triglycerides)

MEGA PRO AGE е
софтуерен продукт

Уникална форма и опаковка: кутия с индивидуални сашета за всеки ден

1 ден – 4 продукта (6 капсули)

24 сашета в кутия за месец (1 курс)

Клетъчен фокус на действие

Вписване на идеята за биохакинг

Shopping Cart
Scroll to Top