Кафе „Лайт“

29,00 лв.

Изчерпан

,,Кафе Лайт“ е обогатено с витамини, хром пиколинат и екстракт от Гарциния Камбоджа. Продуктът е изработен от висококачествени сортове натурално кафе и помага за постигане и поддържане на оптимално тегло, намалява апетита, стимулира процесите на храносмилане и активира метаболизма.

Кофеинът, получен от пиенето на кафе, влияе на енергийния баланс и може да стимулира изгарянето на мастните клетки. Естествените съставки, които са без вреда за здравето, усилват ефекта на кофеина по отношение на излишните мазнини в тялото и активно контролират метаболизма на мазнините и въглехидратите.

Гарциния Камбоджа, хромовият пиколинат и някои витамини имат полезни свойства, които подпомагат свалянето на телесното тегло. Например, хидроксилимонената киселина, която се съдържа в Гарциния Камбоджа, може да намали превръщането на гликогена в мазнини, което оказва помощ при отслабването. Хромовият пиколинат може да регулира инсулиновата активност и да предотврати превръщането на въглехидратите в мазнини.

Витамините В3, В6 и аскорбиновата киселина участват активно в регулирането на метаболизма и енергийния обмен. Когато се контролира телесното тегло и когато се занимавате с активни спортове, през целия ден се препоръчват 1 – 3 чаши от напитката.

Състав: Натурално разтворимо кафе, Гарциния камбоджа, аромат, идентичен с естествения, витамин С, витамин РР, витамин В6, хром пиколинат.

Съдържание: 20 сашета по 2,5гр.

Хранителна стойност 100 грама сух продукт 1 чаша напитка
Мазнини, г 3,23 0,08
Протеини, г 13,45 0,34
Въглехидрати 6,27 0,157
Витамин С, мг 460 11,5
Витамин В3, мг 132 3,3
Витамин В6, мг 13,2 0,33
Хром 372 μg 9,3 μg

Енергийна стойност 107,95 kcal / 451,96 kJ

Начин на употреба: Изсипете съдържанието на сашето в чаша с гореща вода и разбъркайте.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Кафе „Лайт“”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top