Доставка

Безплатна доставка при следните условия:

• Покупка на стойност над 150 лв. 

Цена на доставка:

 

Тегло

Офис-автомат

Офис-офис

Офис-врата

Врата-врата

Врата-офис

до 1 кг.

2.31

3.45

4.95

5.70

4.20

   

Условия:

“АРТЛАЙФ УЕЛНЕС” EООД  предоставя на своите клиенти възможност за избор на един от следните начини за доставка на поръчаните през www.artlife-eu.com стоки:

• До адрес, посочен от клиента
• До офис на куриерска фирма Спиди или автомат на Спиди

Посочените условия са в сила от 28.07.2023 г.

Доставки до адрес, посочен от клиента:

„АРТЛАЙФ УЕЛНЕС” EООД използва услугите на куриерска фирма Спиди за доставка на поръчаните стоки.

В случай, че поръчката е заявена до офис на Спиди, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, за да я получи. Неполучена в този срок поръчката се анулира и се връща обратно на склад във „АРТЛАЙФ УЕЛНЕС” EООД, а платената за поръчката сума не подлежи на възстановяване.

Срок на доставка:

•  Поръчки до 14:00 часа в работен ден – след 18 часа на следващия поръчката работен ден.

•  Поръчки след 14:00 часа в работен ден или в събота/неделя/празнични дни – след 18 часа на втори работен ден след поръчка.

•  Възможно е удължаване срока на доставка поради временна липса на поръчан от вас продукт или недостатъчната му наличност за изпълнение на заявеното от вас количество, както и при обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка. В такива случаи ще се свържем с Вас за допълнителни уточнения.

•  Моля имайте предвид, че може да има забавяне в разноса на пратки от куриерската фирма, което може да е в резултат на лоши метеорологични условия, технически проблеми, обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка и други фактори.

Нашите служители са на разположение да Ви съдействат:

Понеделник – Петък:  9:00 – 17:30 часа

Събота и Неделя:  10:00 – 14:00 часа

Email: info@artlife-eu.com

Телефон: +359 888 588667

Доставки до офиси на Спиди/Автомат:

При заявяване на поръчка до офис на Спиди/Автомат, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка на съответната пратка в офис/автомат, в които дa приеме своята пратка. След изтичането на срока  поръчката се анулира се връща обратно на склад във “АРТЛАЙФ УЕЛНЕС” EООД, а платената за поръчката сума не подлежи на възстановяване.

За да се избегнат неволни грешки, след всяка поръчка клиентът получава известие по имейл или смс, потвърждаващо направената поръчка, на контакти предоставени от клиента. Куриерска фирма Спиди ще изпрати на клиента имейл или смс в момента, когато поръчката е приета в Спиди за изпълнение на доставка, както и имейл/sms в деня на доставката.

Ако имате въпроси, моля пишете ни на info@artlife-eu.com.

Shopping Cart
Scroll to Top