Sale!

Програма регенерация и подмладяване

499,00 лв.1476,00 лв.

Програмата за 1 година включва:
3 бр. Mega Pro Age
3 бр. Олеопрен Гепа
3 бр. Олеопрен Кардио
3 бр. Олеопрен Нейро

 

Програмата за 4 месеца включва:
1 бр. Mega Pro Age
1 бр. Олеопрен Гепа
1 бр. Олеопрен Кардио
1 бр. Олеопрен Нейро
Код: Няма Категории: ,

Човекът е едно сложно устроено същество. Неговото сърце тупти над 100 000 пъти в денонощие. Мозъкът може да обработва повече информация от най-мощния компютър. Човек живее без да се замисля какви сложни процеси протичат в неговото тяло.

Нека погледнем дълбоко в човешкия организъм и по-точно в една негова клетка. Именно тук започва всичко — тук възникват болести и отново тук се намира източникът на тяхното излекуване. Долихол — това е вещество, което влиза в състава на всяка клетка и участва в изграждането на най-важните рецепторни структури, отговарящи за взаимодействието между клетките и функцията на разпознаване „мое – чуждо“. Дефицитът на долихол води до отмиране на клетките. Недостатъкът му се наблюдава при различни възпаления, множествена склероза, Алцхаймер, последствия след тежки мозъчни травми, инсулт, онкологични заболявания и много други патологии. Учените смятат долихола за универсален маркер на стареенето, тъй като преждевременното стареене също е свързано с неговия дефицит. Изследванията по замяна или синтез на долихол се водят от няколко десетилетия и е трудно да се пренебрегне важността на досегашните научни достижения. Революционното откритие полипренол е уникален транспортен липид, предшественик на долихола. То защитава мембраната на клетките, участва в енергийния обмен и физиологичното възстановяване на тъканите.

Още през 90-те години на миналия век, полипренолите бяха синтезирани в Япония и САЩ като продукт от преработването на свински черен дроб, но високата цена на технологичния процес направи невъзможно внедряването им в серийно производство — 1 грам полипренол се извлича от 2 тона свински черен дроб. Единствено в Томск, Русия, съществува работеща технология по производство на полипреноли в промишлени мащаби на растителна основа, извличана от сибирска ела (пихта) – древно растение, известно с удивителните си свойства да възстановява човешкия организъм. Полипренолът може да замени долихолът в организма на човека без да предизвиква имунно отхвърляне или алергични реакции. Това означава, че това откритие може да даде нов живот на клетките, да предотврати множество патологични състояния и да способства за подмладяването и регенерацията на човешкия организъм.

Компания Artlife днес вече серийно произвежда специализирани препарати на базата на полипренол — ОЛЕОПРЕН. Това са препарати в удобна капсулна форма, които изпълняват особено важна функция: възстановяват повредените клетки и стимулират създаването на нови клетки. Това означава, че приемането на курсове ОЛЕОПРЕН не само защитава от много болести, но и съхранява нашата жизненост. Трите вида ОЛЕОПРЕН, които създадохме, охраняват и защитават най-важните органи и системи в човешкия организъм: ОЛЕОПРЕН КАРДИО, ОЛЕОПРЕН НЕЙРО и ОЛЕОПРЕН ГЕПА, регенериращи сърцето, главния мозък и черния дроб.

Разработената от нас линия продукти акцентира върху трите най-важни фактора за правилното функциониране на човешкия организъм: сърдечно-съдовата система, отговаряща за движението на кръвта и движението на всички хранителни вещества до клетките; централната нервна система, която контролира всички функции на организма; и черния дроб – биохимичната лаборатория и пречистваща станция на организма.

За оптимален резултат препоръчителната продължителност на прием на всеки от продуктите в последователност от 1 до 4 е 12 месеца (курсът от 4 продукта да се повтори последователно 3 пъти за 1 година).

Съдържание

ОЛЕОПРЕН ГЕПА | 30 дни – За първи път е разработен продукт, който успява да обедини най-новите компоненти за възстановяване на работата на черния дроб. Той осигурява регенерирането на структурата на чернодробните клетки, намалява възпалението, увеличава устойчивостта на чернодробната тъкан към токсини и неблагоприятни фактори, почиства черния дроб от токсични вещества и подобрява състоянието му след прекарани инфекции.

ОЛЕОПРЕД КАРДИО | 30 дни – Когато след прекаран инфаркт, въпросът е не на часове, а на минути да се подпомогне организмът – ОЛЕОПРЕН КАРДИО е способен да запълни дефицита от необходими вещества, участващи във възстановяването на сърдечната мускулатура. ОЛЕОПРЕН КАРДИО е ефективен комплекс на основата на полипренол и кардиопротектори; той поддържа организма при тежки натоварвания на сърдечно-съдовата система, възстановява клетъчните мембрани, облекчава работата на сърдечната мускулатура, нормализира нивата на холестерол и се явява идеално средство за профилактика от инфаркт, защитавайки от негативното въздействие на свободните радикали.

ОЛЕОПРЕН НЕЙРО | 30 дни – ОЛЕОПРЕН НЕЙРО е невропротекторна комбинация от полипреноли и комплекс мемори плюс – ключов компонент на клетъчните мембрани на мозъка. Един уникален комплекс от съставки, съчетаващ глицин, фосфатидилсерин и витамин Е, който е доказал своята ефективност в подобряването на когнитивните процеси и стабилизирането на нервната система. Той възстановява клетъчната мембрана на невроните, активира дейността на главния мозък, подобрява паметта и концентрацията.

MEGA PRO AGE | 30 дни – Програма за забавяне процеса на стареене.

Уникалната хранителна анти-ейдж програма „Mega Pro Age“ е създадена от специалистите на Artlife преди повече от 5 години. Действието й се основава на най-новите научни постижения в областта на клетъчната биология, съвременните технологични и биотехнологични решения. Програмата включва специални вещества, силно концентрирани екстракти и бактериални пептиди, които осигуряват системна подкрепа за активността на клетките.

През 2016 година, японският учен Йошинори Осуми бе отличен с Нобеловата награда по физиология и медицина за изследванията си върху автофагията – процесът, при който клетките разграждат и рециклират свои стари или повредени части, за да създадат нови. През годините Осуми откри, че периодите на гладуване на клетките могат да имат положителен ефект върху клетъчното обновление и да помогнат за забавянето на стареенето. Програмата на „Mega Pro Age“ се основава на тези изследвания, фокусирайки се върху дълголетието на клетките. Целта е да се стимулира клетъчната автофагия, както и да се извършат митохондриални и метаболични корекции, които да поддържат здравето и ефективността на клетките.

 

Индивидуално саше за всеки ден съдържа 4 вида капсули и 49 анти-ейдж компонента:

• Капсула № 1 – Стимулация на автофагия
• Капсула № 2 – Енергиен баланс на клетката
• Капсула № 3 – Епигенетичен модулатор
• Капсула № 4 – Защита и възстановяване на клетъчните мембрани

Ползи от приема на „Mega Pro Age“

Удължаване на живота:

• понижава кръвното налягане и сърдечната честота
• стимулира имунната система
• повишава чувствителността на тъканите към инсулин
• актуализира групата от кръвни клетки, като увеличава дяла на белите кръвни телца
• предотвратява редица възпалителни заболявания

Подобряване на качеството на живот:

• стимулира паметта
• подобрява настроението и придава жизненост и прилив на сила
• подпомага издръжливостта и устойчивостта на стрес
• повишава сексуалната активност

Енергия и красота:

• съхранява младостта и красотата
• поддържа здравословно телесно тегло и удоволствието от активно движение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Програма регенерация и подмладяване”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Shopping Cart
Scroll to Top