Бурдок-С, 90 табл.

53,00 лв.

Бурдок-С подпомага организма при метаболитни нарушения

Човешкото здраве е резултат от сложен комплекс биохимични реакции, които оказват съществено влияние върху нашето благополучие. Тези реакции се разделят на няколко категории, като една от тях е свързана със синтеза на необходимите за организма биомолекули, известни като реакции на пластична обмяна.

Друга голяма група от реакции се грижи за доставката на енергия към нашите тъкани и органи. Този процес е от решаващо значение, тъй като правилният физиологичен баланс на енергията определя коректната обмяна на веществата в организма ни.

Резултатът от тези обменни процеси е равномерното разпределяне на хранителните молекули и енергията към всички органи и тъкани в тялото ни. Заедно с това, от тях се извеждат и отпадните продукти, които са резултат от жизнената дейност на клетките.

Есенцията на пълноценното здраве и красота се състои в това, че тези обменни процеси трябва да протичат с правилния ред и своевременност.

Бурдок-С е универсален биоактивен комплекс, който осигурява многостранна подкрепа на работата на организма, защото коригира всички нарушения в обмяната на вещества и поддържа естествения и баланс.

Този продукт е обогатен с екстракт от корен на репей, който поддържа пикочогонната и потогонната функция на организма. В допълнение, той има болкоуспокояващо и жлъчогонно действие, стимулира образуването на панкреатични ензими и подпомага състоянието на кожата.

Активните съставки от корена на Репей също имат противоалергични, антимикробни, антисептични и дезинфекциращи свойства. Те намаляват сърбежа, подобряват състава на кръвта, имат антидиабетичен ефект и стимулират растежа на косата. Освен това, те предотвратяват образуването на камъни и отлагането на соли.

В биоактивния комплекс са включени и листа от Червена боровинка и аскорбинова киселина, които подсилват биологичната активност на корена на Репей. Листата на Червената боровинка са изключително ефективни при възпалителни заболявания на бъбреците и пикочния мехур, както и при бъбречно-каменна болест, подагра и неинфекциозни диарии. Аскорбиновата киселина намалява пропускливостта и чупливостта на стените на капилярите, укрепва имунната система и предотвратява инфекциите.

Този комплекс е особено ефективен при нарушения на минералния обмен и водно-солевия баланс, предоставяйки надеждно решение за поддържане на оптималното състояние на здравето.

Показания:

  • Заболявания на пикочополовата система и бъбречно-каменна болест;
  • Подагра и обменни артрити;
  • Заболявания на черния дроб и жлъчните пътища;
  • Нарушения на въглехидратната, мастната, белтъчната и минералната обмяна;
  • Намалена функция на задстомашната жлеза;
  • Процеси на фиброза и склероза.

Клинично доказан ефект!

Количество: 90 табл.

Тегло с опаковката: 65 гр.

Размер с опаковката: 50*50*90 мм

Състав в 1 таблетка:

Име на компонентите Съдържание в mg % от RSP 1
Екстракт от репей/инулин 156 / 8
Листа от боровинка/арбутин 100 / 4 50
Аскорбинова киселина (витамин С) 25 35
RSP 1 – препоръчително ниво на дневен прием.

Състав: репей (екстракт от корен) – 156 мг, листа от червена боровинка – 50 мг, аскорбинова киселина (Витамин С) – 25 мг.

Препоръки за употреба, дозировка: за възрастни – по 1 таблетка 2 пъти на ден по време на хранене. Продължителност на приема  е 2 -3 седмици. Приемът на две таблетки (препоръчваната доза) осигурява поемането на: витамин С – 50 мг – 70%; арбутин – 8 мг – 100% от потребностите за едно денонощие.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към някой от компонентите на продукта. Преди употреба е препоръчително да се консултирате с лекар.

Срок на годност: 3 години.

Съхранение: при стайна температура на сухо място, недостъпно за деца.

Не е лекарство.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Бурдок-С, 90 табл.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top