Глюкозил Норма

70,00 лв.

Глюкозил Норма е здравна подкрепа при диабет и метаболитен синдром

Между тези, които притежават дългогодишен опит с диабет, се наблюдават неизбежни последици върху здравето, които засягат както нервната система, така и кръвоносните съдове.

 Глюкозил Норма изпълнява важна функция в поддържането на нивата на кръвната захар в оптимални граници, същевременно подобрявайки функционирането на панкреаса и храносмилателната система като цяло. Освен това, той предпазва от развитието на атеросклероза, подобрява микроциркулацията и възстановява нормалните процеси на обмяна на въглехидрати и мазнини.

Природният свят съдържа изключителни компоненти, които са способни да намаляват нивата на захар в кръвта и да влияят на обмяната на веществата.

Тауринът е незаменима аминокиселина, която подобрява метаболитните процеси в сърцето, черния дроб, ретината и други органи и тъкани. Има антиоксидантен ефект. Повишава чувствителността на тъканите към инсулин.

Екстрактът от Гимнема е източник на гимнемова киселина, която има положителен ефект върху въглехидратния метаболизъм, подпомага правилното функциониране на панкреаса и производството на инсулин, намалява притока на захар в кръвта от стомашно-чревния тракт. Той също помага за подобряване на храносмилането, премахва запека, премахва задържането на течности и подуването в тялото и намалява нивата на холестерола в кръвта.

Екстрактът от бобови листа помага за контролиране на нивата на въглехидрати, като по този начин поддържа здравословно телесно тегло. Богат на аминокиселини (аргинин и метионин, тирозин и лизин, триптофан), които са важни за метаболизма, нормалния протеинов синтез в организма и поддържането на телесното тегло на оптимално ниво. Съдържа глюцинин, който помага за регулиране нивата на кръвната захар. Също така, екстрактът от бобови листа има противовъзпалително действие и лек диуретичен ефект, подобрява еластичността и укрепва стените на кръвоносните съдове.

Листата от боровинка нормализират метаболитните процеси, значително намаляват кръвната захар, имат антиоксидантен и ангиопротективен ефект.

Бетулин намалява кислородното гладуване на клетките, има антивирусно, антибактериално, противогъбично, противовъзпалително, хиполипидемично действие. Бетулинът има изразени антихипоксични свойства, подобрявайки усвояването на кислорода от организма и повишавайки устойчивостта на биологичните тъкани към хипоксия. Подобрява възприемането на инсулин и по този начин значително намалява риска от диабет.

Липоевата киселина има мощен антиоксидантен ефект и намалява инсулиновата резистентност на телесните клетки.

Витамин B3 участва във всички видове метаболизъм: въглехидрати, протеини и липиди; предотвратява увреждането на панкреаса, има антиоксидантни свойства.

Кверцетин, рутин, витамин Е, витамин С укрепват стените на кръвоносните съдове, подобряват микроциркулацията и помагат в борбата с усложненията на диабета.

Цинкът, манганът и хромът пиколинат помагат за нормализиране на въглехидратния и мастния метаболизъм.

Предимства на комплекса:

  • Компонентите на лекарството имат взаимен синергизъм, което ви позволява да постигнете максимален терапевтичен ефект;
  • Няма странични ефекти върху тялото;
  • Може да се използва непрекъснато и цял живот.

Показания:

  • Поддържане на здравословните функции при диабет от I и II тип с различна степен на тежест и нарушена толерантност към глюкозата;
  • Оптимизиране на обмяната на въглехидрати и мазнини;
  • Управление на излишното тегло;
  • Подобряване на функциите на панкреаса и храносмилателната система в цялост;
  • Профилактика на атеросклерозни промени в кръвоносните съдове;
  • Грижа за хронични неинфекциозни заболявания на стомашно-чревния тракт.

Клинично доказан ефект!

Количество: 120 капсули

Тегло с опаковката: 102 гр.

Опакован размер: 55*55*100мм

Състав в 4 капсули (препоръчителна дневна доза):

Име на компонентите Съдържание, mg       % от RSP 1
Таурин 400 100
Екстракт от боровинки 300 20
Екстракт от бобови листа 300
Екстракт от Гимнема 200 150
Витамин Ц 90 150
Екстракт от бреза / Betulin 60 / 40 100
Липоева киселина тридесет 100
Витамин Е 15 150
Цинков цитрат / Цинк 19,2 / 6 40
Кверцетин 15 50
Рутин 15 50
Витамин B3 20 111
Манганов аспартат / Манган 7,3 / 1,02 50
Хром пиколинат / хром 0,4 / 0,025 50
Инулин 414.28

Препоръчителна употреба:
Възрастни: 1 капсула 4 пъти дневно по време на хранене. Продължителността на приема е 1 месец, ако е необходимо, курсът на приложение може да се повтори.

Приемът на 4 капсули осигурява прием на:
витамин С – 90 mg – 150%, витамин Е – 15 mg – 150%, витамин B3 – 20 mg – 111%, таурин – 400 mg – 100%, бетулин – 40 mg – 100 % , липоева киселина – 30 mg – 100%, манган – 1,02 mg – 50%, хром – 0,025 mg – 50%, кверцетин – 15 mg – 50%, рутин – 15 mg – 50%, цинк – 6 mg – 40% , танини (танини) – 60 mg – 20% от препоръчителната дневна нужда.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към някой от компонентите на продукта. Преди употреба е препоръчително да се консултирате с лекар.

Съхранение: Да се съхранява при стайна температура на сухо място, недостъпно за деца.

Срок на годност: 3 години от датата на производство.

Не е лекарство.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Глюкозил Норма”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top