Sale!

Кафе с колаген “Ирландски каймак”

Original price was: 50,00 лв..Current price is: 43,00 лв..

Ирландски каймак е кафе с колаген, антиоксиданти и витамини

Кафе с колаген “Ирландски каймак” е произведено от висококачествени сортове натурално кафе. Благодарение на колагена и витамините от група В, кафето подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите, както и укрепва опорно-двигателния апарат, като същевременно запазва традиционния вкус и аромат.

1 порция от напитката съдържа 1000 mg колагенов хидролизат.

Комплекс от антиоксиданти (дихидрокверцетин, витамини С и Е) спомага за повишаване нивото на защита на кожата срещу негативните влияния на околната среда и увреждането на свободните радикали.

Колагенът поддържа красотата и младостта на кожата, възстановява нейната стегнатост и еластичност, подобрява състоянието на косата и ноктите, а също така помага за укрепване на ставите и връзките (профилактика на остеоартрит, остеохондроза).

Дихидрокверцетинът е естествен антиоксидант, който действа на ниво клетъчни мембрани. Синергичният ефект на дихидрокверцетин, витамини С и Е повишава нивото на защита на колагеновите и еластиновите влакна от вредното въздействие на UV лъчите и се бори със стареенето на кожата.

Витамини от група В: В1, В3, В5, В6– необходими са за поддържане на енергийния метаболизъм, ефективността на растежа и възпроизводството на клетките. Витамините В1, В3 играят важна роля в метаболизма на въглехидратите, протеините и мазнините. B5, B6 – “антистресови витамини”, отговорни за доброто настроение, апетита и здравия сън.

Витамин С повишава общата устойчивост на организма, подобрява регенерацията на тъканите, укрепва стените на кръвоносните съдове.

Витамин Е е естествен антиоксидант, който защитава кожните липиди от вредното въздействие на ултравиолетовото лъчение и околната среда. Витамин Е се нарича “женски” витамин, тъй като значението му е голямо за здравето на женската полова система.

Име Количество в 1 порция, гр
Сметана от растителен произход 32 4.8
Сметана от растителен произход 23 2.45
Натурално разтворимо кафе 2
Колагенов хидролизат 1
Екстракт от курилски чай 0,1
Витамин Ц 12
Дихидрокверцетин, мг 2.8
Витамин В3, мг 2.7
Витамин Е, мг 1.5
Витамин В5 , мг 0,9
Витамин В6 , мг 0,3
Витамин В1 , мг 0,2

Количество: 10 сашета по 20 гр.

Начин на употреба: Разтворете пакетче (20 g) в 180-200 ml гореща преварена вода, разбъркайте добре. Продуктът е готов за употреба. За да получите по-богат вкус, се препоръчва продуктът да се вари с горещо мляко.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Кафе с колаген “Ирландски каймак””

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top