Енжект, 60 капс.

64,00 лв.

Енжект е източник на вътрешна енергия и сила

Енжект е комлекс за подобряване на енергията и поддържане на здрав метаболизъм. Новата хранителна добавка представлява важен инструмент за възстановяване на енергийните доставки и за подобряване на общата енергия.

Независимо дали сте в напреднала възраст, изложени на високо ниво на психически и физически стрес, или просто желаете да поддържате здравословен начин на живот, “Енжект” е правилният избор. Той подкрепя организма кумулативно, предоставяйки продължителен ефект, който надвишава стандартните стимуланти.

За разлика от други продукти, “Енжект” не принуждава организма да използва резервите си, което предпазва от изчерпването и загубата на сила.

Активни елементи са витамин B6, бетулин, витамин B2, D-рибоза, коензим Q10, дихидрокверцетин, витамин B1, витамин B12, витамин B3

БЕЗ: ГМО, Нишесте, Лактоза

Съставките в комплекса играят важна роля в подобряването на енергийния обмен, регулирането на дишането на тъканите и транспорта на важни съединения. Всички човешки функции – от дишането до сърдечния ритъм, се осъществяват благодарение на мускулното свиване. За да бъдат мускулите способни да изпълнят своята функция, те имат нужда от енергия. Тази енергия се осигурява от сложното химично съединение – аденозин трифосфорна киселина (АТФ). АТФ се синтезира в митохондриите – вътреклетъчни органели, които се считат за “двигателя” на клетката.

Резервите на АТФ в клетката са ограничени затова е необходимо постоянно възстановяване. Рибозата и коензим Q10 са от съществено значение за този процес и участват в енергийния обмен. Обикновено те се синтезират от организма, но при дефицит се наблюдават различни смущения в системите и органите. Това може да се прояви като спад в силата, намалена работоспособност и проблеми със сърдечно-съдовата система.

 Комплексни предимства:

 • Повишава работоспособността;
 • Не предизвиква зависимост;
 • Избягва нежеланите ефекти след спиране;
 • Подобрява мозъчната функция;
 • Съдържа липозомиран комплекс от витамини от група В.

Показания за приложение:

 • Астеничен синдром;
 • Подобряване на мозъчната активност;
 • Подпомагане на работата на сърцето при нарушен ритъм;
 • Синдром на хронична умора;
 • Запазване на младостта и външната привлекателност;
 • В условия на високи физически и психически натоварвания;
 • За подобряване на издръжливостта при спортуване;
 • Възстановяване от предишни заболявания.

Количество: 60 капсули

Тегло с опаковката: 74 гр.

Размер с опаковката: 55*55*95 мм

Състав: D-рибоза, бетулин, витамини В1, В2, В12, коензим Q10, дихидрокверцетин, витамин В3 (никотинова киселина), ендофулвин комплекс (ендофулвин), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид).

Приемането на 2 капсули (препоръчителна дневна доза) ще осигури:

Име на индикатора мг % от RSP 1 /AUP 2
  Витамин В1 0,56 40 1
  Витамин B2 0,64 40 1
  Витамин B3 18 100 1
  Витамин B6 1.64 82 1
  Витамин B12 0,0004 40 1
  Коензим Q10 36 120 2*
  Бетулин 40 100 2
  Дихидрокверцетин 17.6 70 2
  D-рибоза 60 30 2
  Хранителна стойност на 100 g продукт: протеини – 14 g, мазнини – 3 g, въглехидрати – 0,5 g.

  Енергийна стойност на 100 грама продукт: 360 kJ / 85 kcal

Начин на употреба: Възрастните приемат по 1 капсула 2 пъти дневно по време на хранене. Продължителността на приема е 1 месец.

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към компонентите, бременност и кърмене. Препоръчително е да се консултирате с лекар преди употреба.

Помощни вещества: каприл-капринови триглицериди, желатинова капсула (желатин (носител), глицерин (задържащ вода агент)), силициев диоксид (средство против слепване), малтодекстрин (носител в липозоми), лецитин (носител в липозоми), гриндоксел 539 ( средство против слепване)).

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Енжект, 60 капс.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top