Фитосорбовит, 60 табл.

50,00 лв.

Фитосорбовит е биоактивен комплекс за детоксикация и подобряване на храносмилането

“Фитосорбовит” представлява иновативен биоактивен комплекс, предназначен за нежно и ефикасно пречистване на организма, както и възстановяване на функционалността на храносмилателната система. Този продукт е идеален, когато става въпрос за непълноценно хранене, стрес, алкохолна интоксикация и други сътресения.

Съставките на комплекса са произведени от растителни източници и предоставят важни диетични фибри. Тези фибри, като включат пектин с ниска естерификация, полисорбовит и МКЦ, подпомагат облекчаването на функционирането на храносмилателната система. Те улесняват перисталтиката и асистират в извеждането на токсини, тежки метали и радионуклиди.

Цветята от вратига, плодовете на шипка и листата на сена в този комплекс съчетават противовъзпалителни и жлъчегонни свойства. Като цяло, “Фитосорбовит” предоставя нежно коригиране на нарушенията в храносмилането и усвояването на храната.

Съдържанието на лактобактерии в продукта значително подобрява имунитета и повишава устойчивостта на организма срещу различни заболявания. Ниската естерификация на пектина подпомага ефективното възстановяване на функционалния епител, който покрива стомашно-чревния тракт.

Ентеросорбентите проявяват своята ефективност чрез капацитета си за сорбция, а в комплекса “Фитосорбовит” този капацитет надхвърля съответните показатели на другите сорбенти с 2-2,5 пъти. Този биоактивен комплекс представлява естествено и високоефективно средство за пречистване на тялото и подобряване на състоянието на лигавицата в стомашно-чревния тракт.

Количество: 60 табл.

Тегло с опаковката: 50 гр.

Размер с опаковката: 50*50*90 мм

Препоръчителен дневен прием (12 таблетки) съдържа:

Биологично активно вещество Съдържание, mg % от RSP 1
Полисорбовит 2000.4
Лиофилизирано цвекло 800
Цветя от вратига 300
Плодове от шипка 200
Листа на сена 200 15
Лактобактерии 99,96 1*10 5 CFU/g
Хранителна стойност на 100 грама продукт: въглехидрати – 1,5 g, фибри – 33 g.

Енергийна стойност на 100 грама продукт: 290 kJ / 70 kcal

Начин на употреба: Възрастни приемат по 2-3 таблетки 3-4 пъти дневно по време на хранене. Продължителността на лечението е 2-3 седмици.

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към компонентите, бременни и кърмещи жени. Препоръчително е да се консултирате с лекар преди употреба.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Фитосорбовит, 60 табл.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top