Олеопрен Гепа, 60 капс.

97,00 лв.

Олеопрен Гепа защитава и възстановява чернодробните клетки

Според Световната здравна организация (СЗО), броят на заболяванията на черния дроб се е увеличил с 6-8 пъти в сравнение със средата на ХХ век. Хепатоцитите са клетки, които образуват основната тъкан на черния дроб и първи поемат удара при внезапни токсични въздействия като вирусен хепатит.

Олеопрен Гепа е една изключителна комбинация от природни съставки, която е много полезна за здравето на черния дроб. Тя включва мощни антиоксиданти, включително много витамини и минерали, които могат да защитят клетките от оксидативен стрес и да помогнат за подобряването на функцията на черния дроб.

Основната функция на Олеопрен Гепа е да защитава и възстановява мембраните на чернодробните клетки. Това е много важно, тъй като мембраните на клетките са отговорни за защитата на клетките от токсините и други вредни вещества.

Комбинацията от полипреноли, есенциални фосфолипиди и силимарин, които се съдържат в Олеопрен Гепа, помага за стимулиране на синтеза на белтъците, като по този начин подобрява здравето на черния дроб. Тези съставки могат също така да помогнат за активиране на имунната система и защитата на тъканите от оксидативен стрес.

Съставките на Сибирската ела – полипропеноли, подобряват здравето на хората, които страдат от хронични възпаления и дегенеративни заболявания. Тези съставки възстановяват основните клетки на черния дроб след токсично въздействие и ги регенерират ефективно.

Формулата, която включва силимарин, витамин Е (токоферол ацетат) и фосфолипиди, съдейства при работата на черния дроб и жлъчната система. Фосфолипидите усъвършенстват биохимичните показатели, свързани с функционирането на черния дроб.

Силимаринът и витамин Е превръщат вредните свободни радикали в безопасни съединения и предпазват клетките на черния дроб от разрушаване и токсични вещества. Витамин Е може да се включи в метаболизма на долихола и да гарантира нормалното функциониране на транспортната верига, която движи свободните радикали. Недостигът на токоферол (витамин Е) може да доведе до нарушаване на работата на тази верига и до появата на опасни разрушителни процеси в клетката, които могат да доведат до заболяване на черния дроб и други органи.

Показания:

Помага за защита и поддържане на здравето на черния дроб, включително при хепатит А, В, С, дистрофия и фиброза на черния дроб, токсично увреждане и след операции на черния дроб, както и при чернодробна цироза в комбинация с медикаментозно лечение.

Клинично доказан ефект.

Състав: лецитин, силимарин, витамин Е (токоферол ацетат), полипреноли. Помощни вещества: слънчогледово масло, антиоксидант „Грийндокс“.

Съставки Количество % от дневната нужда
Витамин Е 15 мг 100%
Полипреноли 10 мг 100%
Флаволигнани 30 мг 100%

Препоръчителната дневна доза от 2 капсули осигурява поемането на 15 мг витамин Е, 10 мг полипреноли и 30 мг флаволигнани (силимарин), което представлява 100% от дневната нужда от тези съставки.

Препоръки за употреба, дозировка: препоръчителна доза за възрастни — по 1-2 капсули на ден по време на ядене. Продължителност на приема – 1 месец.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към някой от компонентите, бременност и кърмене. Преди употреба е препоръчително да се консултирате с лекар.

Не е лекарство.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Олеопрен Гепа, 60 капс.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top