Грандей Чага

87,00 лв.

Грандей чага – концентрати за приготвяне на напитки със способност да подпомагат имунната система, да действат като адаптогени и да предоставят антиоксидантна защита.

Продуктът “Грандей Чага” предоставя най-мощните природни имуномодулатори, адаптогени и антиоксиданти, които допълват и подсилват взаимно своето действие. Неговата ефективност се дължи на съчетанието на лечебни гъби – чага, рейша и кордицепс. Използва се специална технология, която осигурява висока концентрация на активни вещества, предоставяйки вкусна напитка, която е пълна с полезни съставки.

Програмата включва три основни комплекса, които са предназначени за поддържане на здравето всеки ден: подпомагане на имунната система, енергийна подкрепа и антиоксидантна защита на организма.

Концентрат Грандей Чага с кордицепс

Напитката с екстракт от кордицепс, чага и мащерка предоставя иновативна защита на имунитета с дълготрайно действие. Всеки от компонентите в тази напитка подпомага в борбата с възпалителни процеси и предпазва от развитие на вирусни и други инфекции. Този уникален комплекс разполага със силно общоукрепващо и имунокоригиращо действие.

Кордицепс разполага с изключителни свойства. Полизахаридите в гъбата притежават силни противотуморни свойства, стимулират макрофагите и в организма се създава перфорин, който ефективно разрушава мутациите на злокачествените клетки.

Мащерката се характеризира с богато съдържание на етерични масла, които разполагат с антибактериални и противовъзпалителни свойства. Тя ефективно намалява умората и повишава работоспособността.

Концентрат Грандей Чага с рейши

Чага с комбинация от рейша и джинджифил – ключовата напитка за поддържане на младост и дълголетие. Съчетанието на чага с екстракт от рейша и джинджифил представлява силно природно стимулиращо вещество, което инициира процеса на клетъчна регенерация. Съвместното им действие предоставя мощен антиоксидантен и противовъзпалителен ефект, като осигурява обща подкрепа за имунната система и забавя процеса на стареене на организма.

Рейша принадлежи към класа на адаптогените растения. Тя помага за увеличаване на работоспособността и устойчивостта на организма към неблагоприятни външни влияния. Рейша също така допринася за пречистването на организма от различни токсини.

Джинджифилът подобрява метаболитните процеси в организма, подпомага храносмилането и регулира функциите на стомашно-чревния тракт.

Концентрат Грандей Чага с праскови

Гъба Чага с комбинация от екстракт от листа на праскова и сибирска ела – непреходна стена срещу свободните радикали. Този синергичен комплекс предлага мощна антиоксидантна защита за организма. В допълнение, той осигурява здравословно подсилване на съдовата система, има противомикробен ефект и спомага за бързото заздравяване на рани.

Екстракт от листа на праскова – комплекс от природни съединения, които превъзходно блокират действието на свободните радикали.

Сибирска ела – известна като иглолистно дърво, принадлежащо към семейството на боровете. Лечебните свойства на сибирската ела са известни от векове и са се упражнявали в традиционната медицина за възвръщане на енергията, подобряване на работоспособността и справяне с изтощението. Екстрактът от сибирска ела засилва съпротивата на организма срещу неблагоприятни външни влияния, има имуностимулиращ ефект и укрепва общото здравословно състояние.

 Показания за употреба:

Чага с екстракт от кордицепс и мащерка Чага с гъби рейша и джинджифил Чага с екстракт от листа на праскова и сибирска ела
Резултат:
Дълголетие + Имунокорекция
Резултат:
Дълголетие + Младост
Резултат:
Антиоксидантна защита
Екстрактът от кордицепс активира защитните свойства на организма Екстрактът от рейша е силен адаптоген, пречиства организма от различни вредни вещества Екстрактът от листа на праскова защитава от свободни радикали
Екстрактът от мащерка притежава антибактериално действие Екстрактът от джинджифил забавя преждевременното стареене Екстрактът от сибирска ела повишава съпротивляемостта на организма

 

Количество: 3 кутии по 45 бр.

Тегло с опаковката: 249 гр.

Размер с опаковката: 220*55*135 мм

Състав на Чага с екстракт от кордицепс и мащерка : гъба чага, екстракт от чага, екстракт от кордицепс, билка мащерка.

Хранителната стойност: г/100 грама сух продукт
Въглехидрати (полизахариди) 15
Протеини 0
Мазнини 0
Захарни алкохоли (с изключение на еритритол) 0
Енергийна стойност, kcal 60
Енергийна стойност, kJ/g 251.2

Състав на Чага с рейши и джинджифил : гъба чага, екстракт от чага, джинджифил, гъба рейши.

Хранителната стойност: г/100 грама сух продукт
Въглехидрати (полизахариди) 15
Протеини 0
Мазнини 0
Захарни алкохоли (с изключение на еритритол) 0
Енергийна стойност, kcal 60
Енергийна стойност, kJ/g 251.2

 Състав на Чага с екстракти от прасковени листа и сибирска ела : гъба чага, екстракт от чага, екстракт от праскова, екстракт от ела.

Хранителната стойност: г/100 грама сух продукт
Въглехидрати (полизахариди) 15
Протеини 0
Мазнини 0
Захарни алкохоли (с изключение на еритритол) 0
Енергийна стойност, kcal 60
Енергийна стойност, kJ/g 251.2

Указания за употреба: Препоръчва се да се пие по три чашки на ден: сутрин, обед и вечер. 1 опаковка е достатъчна за един месец. Профилактичният курс е 3-5 месеца, ако е необходимо, курсът се повтаря след 7-10 дни почивка.

 Начин на приготвяне: 1 бр. се залива с 200мл. вряща вода и се запарва 5-7 минути.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите. Преди употреба е препоръчително да се консултирате с лекар. Не е лекарство.

Да се съхранява в сухо, защитено от светлина и недостъпно за деца помещение при температура не повече от 25°С.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Грандей Чага”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top