Епигенетик систем

84,00 лв.

Епигенетик Систем е общоукрепващо средство, онкопротектор и антиоксидант, който нормализира метаболитните процеси

Естественият биологично активен комплекс “Епигенетик систем” предлага защита на наследствения материал в тялото, като контролира мутациите, осигурява безопасност на гените и нормализира метаболитните процеси. Продуктът е подходящ за ежедневна употреба и е съставен от компоненти, които намаляват риска от рак, подобряват биогенните стимулиращи свойства и имат универсално подсилващо действие върху тялото.

“Епигенетик систем” съдържа екстракт от гъбата чага, специални щамове на редки видове лечебни гъби, антиоксиданти като епигалокатехин галат, ресвератрол, куркумин и детоксикатора ендофулвин.

Щамовете на гъби се отглеждат при стерилни условия, за да се получи висококачествен продукт със съдържание на полизахариди и други биологично активни вещества, които предпазват от онкологични заболявания.

Продуктът може да помогне за инхибиране на растежа на анормални клетки и подобряване на качеството на живот, включително подобряване на функционирането на сърдечно-съдовата и дихателната система, стимулиране на имунната система, повишаване на устойчивостта на организма към инфекциозни заболявания и противовъзпалителни свойства. Освен това, той подобрява функцията на мозъка, активира ензимните системи и защитните механизми, които се борят срещу злокачествения растеж.

Предимства на комплекса:

  • Високи дози активни съставки поради формата на саше;
  • Течната форма на готовата напитка се усвоява по-добре;
  • Не съдържа оцветители, синтетични аромати, глутен, титанов диоксид и талк;
  • Абсолютно безопасен за организма в препоръчаните дози.

Показания за употреба:

  • За регулиране на имунните процеси в организма;
  • По време на рехабилитационния период след курс на лъчева и химиотерапия;
  • Профилактика на сърдечно-съдови заболявания;
  • Метаболитен синдром (затлъстяване);
  • Всякакви възпалителни процеси в организма;
  • Патология на стомашно-чревния тракт.

Чагата е едно природно съединение, което е богато на различни биологично активни вещества. Тези вещества са отговорни за формирането на хромогенен полифенолен въглероден комплекс, който е активен в различни метаболитни процеси. Манганът, който се съдържа в нея, е важен за активирането на някои ензими, което я прави ефективна за лечение на различни здравословни проблеми. Екстрактът от чага има много полезни свойства, като спазмолитични, диуретични, антимикробни и репаративни. Той е полезен за нормализиране на дейността на стомашно-чревния тракт и чревната микрофлора и може да помогне за понижаване на артериалното и венозното налягане, както и да намали пулса. Той може да има хипогликемичен ефект, който се наблюдава около 1,5-3 часа след приемането му.

Едно от най-полезните средства за подобряване на имунната система на човека е екстрактът от листа на горска праскова. Този екстракт има много важни свойства, които могат да подобрят защитните функции на човешкия организъм.

Гъбата Ганодерма е богата на полизахариди и тритерпеноиди, които имат множество положителни ефекти върху здравето на човека. Тези молекули са доказали, че имат антихипертензивно, хипохолестеролемично и хепатопротективно действие, както и антиангиогенни и антитуморни свойства.

Многоцветната гъба Траметес също има полезни свойства, като имуностимулиращ ефект и невропротективна активност. Мицелът на тази гъба също има антимикробна активност срещу микроорганизми от различни родове.

Екстрактът от зелен чай е известен със своята антиоксидантна активност, която може да помогне за инхибирането на свръхрастежа на анормални клетки. Това може да бъде полезно за борбата срещу туморните клетки и за защитата на нашия организъм. Тези мощни естествени съставки могат да подобрят здравето на човека и да го предпазват от много заболявания.

Екстрактът от куркума е изключително полезен за здравето ни, тъй като съдържа множество полезни вещества. Тези вещества имат антиоксидантни, противовъзпалителни, хипогликемични и имуномодулиращи свойства, които могат да подобрят функционирането на нашия организъм. Като добавка към храната, куркумата може да помогне за намаляването на липидите в кръвта, което може да предотврати увреждането на интимата и образуването на атеросклеротична плака.

Като естествен почистващ агент, ендофулвин може да помогне за пречистването на организма ни от токсични вещества, соли на тежки метали, нитрати, фосфати, инсектициди и радионуклиди, които могат да бъдат мутагени и да причинят мутации, водещи до развитие на неоплазми.

Екстрактът от куркума съдържа куркумин, който е мощен антиоксидант, предпазващ организма от увреждане на ДНК и предотвратяващ развитието на тумори. Куркуминът е способен да провокира апоптоза само в туморните клетки, без да поврежда здравите клетки. За да се увеличи бионаличността на куркумин, към него се добавя пиперин, който е екстракт от черен пипер. Това води до увеличение на бионаличността на куркумин до 20 пъти.

Екстрактът от черен пипер подобрява храносмилането и стимулира апетита, както и има спазмолитичен, диуретичен и кръвообращителен ефект. Ресвератролът, който се намира в гроздовата люспа, е също мощен антиоксидант и има противовъзпалително, кардиопротекторно, антидиабетно, антивирусно и антибактериално действие.

Състав: Екстракт от чага, екстракт от листа на праскова, ресвератрол, ендофулвин, биоперин, гъба Ганодерма, многоцветна гъба Траметес, екстракт от зелен чай, екстракт от куркума

Съдържание: 20 пакетчета по 12гр.

Хранителна стойност на 100 грама продукт: протеини – 60 г, мазнини – 12 г, въглехидрати – 1 г.
Енергийна стойност на 100 грама продукт: 1510 kJ / 360 kcal

Помощни вещества: растителна сметана, глюкоза, малтодекстрин, гума арабика, гума гуар; кафе (естествен аромат), силициев диоксид (антислепващ агент), сукралоза (подсладител).

Начин на употреба: Възрастни: 1 порция (12 грама) 1-2 пъти дневно по време на хранене. Предварително се разтваря в 1 чаша (200 ml) топла или гореща вода. Можете да добавите сметана, мед и/или захар на вкус. Продължителността на приема е 1 месец. Приемането може да се повтори.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Епигенетик систем”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top