Mega Pro Age

(1 клиентски отзив)

227,00 лв.

Mega Pro Age е хранителен комплекс против стареене

Изчерпан

Артлайф сме компания, която е разработила уникална програма за здравословна хранителна подкрепа, нареченаMega Pro Age”. Вече повече от пет години ние използваме най-новите постижения в областта на биологията и технологиите, за да създаваме продукти, които помагат на клетките да функционират оптимално. Комплексът включва екстракти, пептиди и други специални съставки, които са концентрирани до максимум и действат системно, за да подкрепят здравето на клетките в организма. Тази програма е идеална за тези, които търсят начин да забавят процеса на стареене и да оптимизират функциите на тялото си.

През 2016 година, японският учен Йошинори Осуми бе отличен с Нобеловата награда по физиология и медицина за изследванията си върху автофагията – процесът, при който клетките разграждат и рециклират свои стари или повредени части, за да създадат нови. През годините, Осуми откри, че периодите на гладуване могат да имат положителен ефект върху клетъчното обновление и да помогнат за забавянето на стареенето.

Програмата на Mega Pro Age се основава на тези изследвания, фокусирайки се върху дълголетието на клетките. Целта е да се стимулира клетъчната автофагия, както и да се извършат митохондриални и метаболични корекции, които да поддържат здравето и ефективността на клетките. Тази философия е основната идея зад нашата програмата.

Програмата за удължаване на живота Mega Pro Age има редица ползи за здравето, като повишава чувствителността на тъканите към инсулин, понижава кръвното налягане и сърдечната честота, и предотвратява възпалителни заболявания. Освен това, тя стимулира имунната система и актуализира групата от кръвни клетки, като увеличава дела на белите кръвни клетки.

Oсвен да удължава живота, програмата Mega Pro Age подобрява и неговото качество. Това се постига чрез подобряване на паметта, жизнеността, прилива на сила, настроението, издръжливостта и устойчивостта на стрес. Тя също така увеличава сексуалната активност.

Програмата осигурява енергия и красота, като поддържа кожата красива и младежка. Тя насърчава здравословното телесно тегло и радостта от активното движение.

Капсула №1. Автофагична стимулация.
Карнозин е един естествен дипептид, който поддържа клетъчния жизнен цикъл в нормални граници и предотвратява клетъчното стареене. Той има свойството да неутрализира разнообразни вредни вещества, които могат да бъдат генерирани в тялото ни или да дойдат отвън. Холекалциферол, известен като витамин D3, е мастноразтворим витамин, който има хормонални свойства и участва в регулирането на калциевия и фосфорния метаболизъм, както и в производството на инсулин и укрепването на имунната система. С годините, тялото ни абсорбира по-малко ефективно този витамин.

Ресвератрол е един естествен полифенол, който се намира в червеното грозде. Той има силно антиоксидантно действие и успява да инхибира изразяването и активността на ензими, свързани с възпалителни реакции.

Kуркумата подобрява устойчивостта на клетките към инфекции и има антибактериален и антимикробен ефект. Освен това, тя стимулира автофагията. Екстрактът от зелен чай е също ефективен, тъй като съдържа полифеноли и катехини, които поддържат здравето на тъканите и регулират клетъчния цикъл.

Екстрактите от физалис и терминалия имат антиоксидантен ефект и помагат в борбата със свободните радикали. Пептидите на пробиотични бактерии като Bifidobacterium breve, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus plantarum и Propionibacterium freudenreichii също са важни за здравето на организма, тъй като коригират метаболизма и участват в предаването на сигнали и образуването на рецептори.

Капсула номер 2. Клетъчен енергиен баланс
(предотвратяване на нарушения в обмена на клетъчна енергия)

Функционирането на всички клетки в тялото при контакт с кислород изисква антиоксиданти, като супероксид дисмутаза и глутатион, които играят важна роля в антиоксидантната защита на клетките.

Коензим Q10 също е клетъчен антиоксидант, който участва в окислително фосфорилиране и е необходим за преноса на електрони в митохондриите. Тъй като синтезът на коензим Q10 в тялото намалява с възрастта, е важно да се приема допълнително количество. Коензим Q10 в комбинация с L-карнитин осигурява обмен на енергия в сърдечния мускул, а в комбинация с алфа липоевата киселина нормализира метаболизма на липидите и холестерола.

Тъканното дишане и окислителното фосфорилиране в митохондриите са процеси, в които активно участва захарната киселина. Това вещество подпомага енергийния метаболизъм и нормализира функциите на клетките. Освен това, захарната киселина има и други благотворни ефекти като антиоксидантна защита, борба с алергии и стрес, както и стимулиране на възстановителните процеси в организма при заболявания като хипоксия и интоксикация.

Комбинацията от минерали, включваща магнезий, цинк, мед и манган, е от решаващо значение за нормалното функциониране на ензимните системи и имунната система. Те подпомагат растежа и деленето на клетките, като също така имат благоприятен ефект върху имунната функция.

Хесперидинът, който може да се намери в цитрусовите плодове, е биофлавоноид, който има антиоксидантни свойства и подпомага здравето на кръвоносната система. Той има и антиалергични и имуностимулиращи ефекти, както и спомага за нормализирането на нивата на липидите в кръвта.

Капсула номер 3. Епигенетичен модулатор.
Съдържа смес от различни растителни екстракти, които се считат за ефективни метаболитни регулатори. Тази смес включва източен екстракт от Галега, който има хипогликемичен ефект и може да подобри глюкозния толеранс на организма. В същото време, той може да подобри имунната система и да повиши съдържанието на гликоген в черния дроб.

Екстрактът от Готу Кола може да подобри кръвообращението в мозъка и да активира мозъчната дейност, а Алое вера има заздравяващо и противовъзпалително действие, което благоприятно влияе на храносмилателната система. Гарциния Камбоджа също има благоприятен ефект върху метаболитните процеси в организма, като помага за ускоряване на тези процеси. От своя страна, Gimnema Silvestri може да намали кръвната захар и да допринесе за правилното функциониране на панкреаса.

D-Рибоза е монозахарид, който играе важна роля в метаболитните процеси в тялото и спомага за производството на енергия. Той също така има благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система и може да помогне в борбата с хроничната умора.

Амла е естествен източник на витамин C, пектини и фибри, които подобряват имунната система и функционирането на стомашно-чревния тракт.

Перуанската мака е общ тоник, който може да помогне за поддържане на здравословната репродуктивна функция при мъже и жени.

Бакопа има множество благоприятни свойства, включително антиоксидантни, антиконвулсантни, ноотропни и невропротективни свойства.

Витамините от група В също играят важна роля в метаболизма и са необходими за правилното функциониране на нервната и сърдечно-съдовата система.

Капсула №4. Защита и възстановяване на клетъчните мембрани
Астаксантин е ксантофил, който има специална роля в стабилизирането на клетките и защитата на клетъчните мембрани на всички органи. Молекулите на астаксантин имат уникална структура, която им позволява да бъдат както вътре, така и извън билипидната мембрана. Това дава допълнителна и цялостна защита на клетките, което го прави по-ефективен от други антиоксиданти като бета-каротин и витамин С. Астаксантинът е важен за стабилизирането на клетките и играе ролята на “щит” между мембраните, което го прави ефективен за защитата на клетките на всички органи.

Селексен помага за защитата на клетките и поддържа цялостта на клетъчните мембрани. Липсата му може да доведе до редица проблеми в организма, като репродуктивна недостатъчност, повишена чувствителност към възпаления, заболявания на кожата, косата и ноктите, понижен имунитет, проблеми с черния дроб и сърдечно-съдовата система, както и анемия.

Витамин К2, който е биологично активната форма на витамин К, помага за нормалния метаболизъм на калция и предотвратява съдовата калцификация, като запазва еластичността и пропускливостта на съдовете. MCT маслото, което е богато на триглицериди от каприл и каприн, осигурява енергия за възстановяване на клетките в тялото.

Капсула № 1, жълта, с тегло 600 mg
Удостоверение за държавна регистрация №AM.01.48.01.003.E.000041.04.19 от 2 април 2019 г.

Състав: екстракт от зелен чай, сух хидролизиран пептид на биомаса „BB-Br пептиден ултрализат“ (на базата на Bifidobacterium breve), хидролизирана суха биомаса „пептиден ултрализат LB-Hl“ (на базата на Lactobacillus helveticus), хидролизиран сух PR „биомаса на пептид ултрализат“ (базиран на Propionibacterium freudenreichii), екстракт от плодове Physalis, терминали за сух екстракт Belerika, сух екстракт от терминал Chebula, карнозин, екстракт от куркума, транс-ресвератрол, витамин B3 (ниацин), витамин D3 (холекалциферол).

Помощни вещества: желатинова капсула, микрокристална целулоза (носител), картофено нишесте (носител), средства против слепване: талк, калциев стеарат, аерозил.

Получаването на 2 капсули ще осигури:
Витамин D3 – 0,01 mg – 2001,2%, Витамин B3 – 9 mg – 501, епигалокатехин галат – 50 mg – 50%, куркумин – 25 mg – 50%, транс-ресвератрол – 15 mg – 50%, карнозин – 40 mg – 20% от адекватното ниво на консумация.

Капсула № 2, кафява, с тегло 600 mg
Удостоверение за държавна регистрация №AM.01.48.01.003.E.000042.04.19 от 2 април 2019 г.
Състав: магнезиев оксид, суха хидролизирана биомаса „пептиден ултрализат LB-Pl“ (базиран на Lactobacillus plantarum), L-карнитин, хесперидин, карнозин, витамин С (аскорбинова киселина), янтарна киселина, цистеин, глутатион, супероксид дисмутаза, коензим Q10 киселина, цинков оксид, манганов L-аспарагинат, меден цитрат.
Помощни вещества: желатинова капсула, микрокристална целулоза (носител), картофено нишесте (носител), средства против слепване: талк, аерозил, неозил, калциев стеарат.

Приемането на 1 капсула ще осигури получаването на:
Витамин С – 30 mg – 501%, цинк 3.75 mg – 252, коензим Q10 – 7.5 mg – 25%, липоева киселина – 7.5 mg – 25%, манган – 0.5 mg – 25%, мед – 0,25 mg – 25%, янтарна киселина – 30 mg – 15%, L-карнитин – 45 mg – 15%, хесперидин – 30 mg – 15%, магнезий – 50 mg – 12,51, карнозин – 20 mg – 10% от адекватното ниво на потребление.

Капсула № 3, светлозелена, с тегло 600 mg
Удостоверение за държавна регистрация №AM.01.48.01.003.E.000043.04.19 от 2 април 2019 г.
Състав: екстракт от сух галеги, лечебен ембрион (амла), екстракт от бакопа, екстракт от гарциния, екстракт от гимнема, екстракт от перуански мак, екстракт от готу кола, сух екстракт от алое вера, D-рибоза, витамин В3 (никотинамид), витамин В5 (калциев пантотенат ), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), витамин В1 (тиамин мононитрат), витамин В2 (рибофлавин), витамин В9 (фолиева киселина), витамин Н (биотин), витамин В12 (цианокобаламин).
Помощни вещества: желатинова капсула, картофено нишесте (носител), микрокристална целулоза (носител), средства против слепване: талк, неозил, калциев стеарат.

Приемането на 1 капсула ще осигури получаването на:
Витамин В1 – 0,7 мг – 50%, витамин В2 – 0,8 мг – 50%, витамин В3 – 9 мг – 50%, витамин В5 – 3 мг – 50%, витамин В6 – 1 мг – 50%, витамин B9 – 0,1 mg – 50%, витамин B12 – 0,0015 mg – 50%, витамин Н – 0,025 mg – 50%, хидроксицитратна киселина – 27,5 mg – 281%, антраценови производни за барбалоин – 4 mg – 401 % от адекватното ниво на потребление.

Капсула № 4, тъмнозелена, с тегло 1620 mg
Удостоверение за държавна регистрация №AM.01.48.01.003.E.000044.04.19 от 02.04.2019г
Състав: соев лецитин (фосфолипиди), триглицериди каприл-каприн, витамин К2, мазен астаксантин, селексен (селен).
Помощни вещества: желатинова капсула, гриндокс 539 (антиоксидант).
Получаването на 2 капсули ще осигури:
Фосфолипиди – 1000 mg – 14%, витамин К2 – 0,024 mg – 20%, астаксантин – 0,3 mg – 30% от адекватното ниво на консумация.
За възрастни, приемайте по 1 саше на ден.

Курсът на прием е 27 дни: непрекъснат прием в продължение на 6 последователни дни, на всеки 7 дни – почивка.
• капсула № 1 (жълта) – 2 капсули сутрин с хранене
• капсула № 2 (кафява) и № 3 (светло зелена) – 1 капсула през деня с хранене
• капсула № 4 (тъмнозелена) – 2 капсули вечер с хранене

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите, бременност и кърмене. Преди употреба се препоръчва да се консултирате с лекар.

1 отзив за Mega Pro Age

  1. Пламен (потвърден клиент)

    Направих курс и още на първата седмица усетих тонус, свежест и мощна енергия, сънят ми се стабилизира, появи се стимул за действие. Смятам да приемам Mega Pro Age на постоянна основа.
    Продукти от този род, на базата на клетъчна аутофагия са изключително актуални днес и обикновено са със доста по-висок и цени.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top