Олеопрен Кардио, 60 капс.

97,00 лв.

Олеопрен Кардио е кардиопротектор, който защитава и регенерира сърдечните клетки

 

Сърцето на човека е като непрекъснат двигател, който работи през целия му живот – от момента на зачеването до края му. Вътрешните клетки на сърцето, наречени кардиомиоцити, са изключително активни и се нуждаят постоянно от енергия, за да поддържат тази непрекъсната работа. Качеството и продължителността на живота зависят от здравето на тези клетки и от техния регенеративен процес.

Олеопрен Кардио е създаден като смес от растителни вещества, които стимулират регенерацията на повредените кардиомиоцити и стабилизират сърдечната стена. Този продукт подобрява храненето на сърдечния мускул и е част от комплексната терапия за лечение на сърдечно-съдови заболявания, както и за профилактика на такива заболявания.

Сибирската ела е източник на полипреноли, които помагат за регенерацията на клетките и стабилизирането на клетъчните мембрани, като попълват недостига на долихоли. Те стимулират регенеративния потенциал на миокарда и клетките на стените на кръвоносните съдове.

Ликопенът, който се намира в различни плодове и зеленчуци, е мощен антиоксидант, който помага за намаляване на окисляването на холестерола и предпазва от неговото натрупване в клетките на артериите.

L-карнитинът е много важен за стимулирането на процесите на кръвотворене и за транспортирането на мастните киселини в тялото, които подхранват сърдечния мускул. Това го прави важен съставен елемент в подкрепата на здравето на сърцето и кръвоносните съдове.

Олеопрен Кардио включва Коензим Q10, който e отговорен за регулирането на енергийния метаболизъм на клетките. Неговата функция е да подобри ефективността на кислородното използване и да предотврати хипоксията. В Олеопрен Кардио, Коензим Q10 е съставен във форма на мастна суспензия, която подпомага по-доброто му усвояване от организма. Антиоксидантът витамин Е е добавен, за да предпази Коензим Q10 от окислително разрушаване.

Показания:

Олеопред Кардио има широк спектър от показания, включително за лечение и профилактика на исхемична болест на сърцето, възстановяване след инфаркти и хирургични интервенции, атеросклероза на сърцето и кръвоносните съдове, комплексна терапия при хронична сърдечна недостатъчност, хипертония и аритмия на сърцето, предизвикана от органични изменения на миокарда и проводящата система на сърцето. Този продукт може да бъде полезен и за спортисти, тъй като помага за повишаване на издръжливостта.

Капсулата с маса 790 мг съдържа: L-карнитин, пренолит (полипреноли), ликопен, витамин Е (токоферол ацетат), коензим Q10. Помощни вещества: слънчогледово масло, силициев диоксид, антиоксидант «Грийндокс».

Препоръки за употреба, дозировка: за възрастни – по 1 капсула 2 пъти на ден по време на ядене. Продължителност на приема – 1 месец. Приемът на 2 капсули (препоръчваната дневна доза) осигурява поемането на:

Хранителна добавка Доза % от дневните нужди
Полипреноли 10 мг 100%
Витамин Е 7,5 мг 75%
Коензим Q10 7,5 мг 25%
Ликопен 1,25 мг 25%
Л-карнитин 45 мг 15%

Противопоказания: индивидуална непоносимост към някой от компонентите, бременност и кърмене. Преди употреба е препоръчително да се консултирате с лекар.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Олеопрен Кардио, 60 капс.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top