Грин Стар, 90 капс.

67,00 лв.

Грин Стар е енергиен комплекс от аминокиселини и витамини на основата на морски водорасли

Всеки жизненоважен биохимичен процес в нашето тяло изисква правилното образуване на собствени белтъци. Тази основна необходимост се задоволява чрез редовни приеми на специфичен комплекс от аминокиселини, витамини и микроелементи.

Грин Стар е универсален общоукрепващ комплекс, който осигурява оптималната функционалност на тялото и го подкрепя в борбата срещу неблагоприятни фактори в околната среда. Този препарат има ключова роля в запазването на баланса на аминокиселините, витамините, както и макро- и микроелементите, които са от съществено значение за пълноценната функция на организма.

В основата на този изключителен комплекс се крие иновативно съчетание от морските водорасли Спирулина и Хлорела. Тази специална комбинация предоставя много полезни свойства за човешкото тяло.

Спирулината е изключително богата на протеини, които са сравними по енергийност с тези, които се съдържат в месото. Това водорасло съдържа основните аминокиселини, необходими за доброто функциониране на човешкия организъм, и те представляват 65-75% от нейната маса. Отличителна черта на минералния състав на спирулината е това, че микроелементите в нея се намират в най-лесно усвоимите от тялото хелатни форми (свързани с белтъчни молекули).

Хлорелата е зелено микроводорасло със структура, подобна на хемоглобина при човека. Тази уникална съставка е изключително полезна за организма и има няколко важни функции. Тя съдържа хлорофил, който е ценен източник на хранителни вещества за тялото и е ефективно дезинфекциращо средство с природен произход. Хлорелата допринася за укрепване на клетъчните мембрани, спомага за изграждането на съединителната тъкан, както и ускорява процеса на зарастване на ерозии, язви и открити рани. Клетъчните стени на водораслите съдържат полизахариди, които наред с пшеничените фибри и пектина подобряват състоянието на стомашно-чревния тракт и перисталтиката на червата.

Този уникален комплекс съдържа ехинацея, известна със своите активни вещества, които стимулират имунната система на тялото. Това допринася за повишаване на защитните сили на организма и устойчивостта му срещу различни външни заплахи. Освен това, Грин Стар включва екстракт от гинко билоба, който благотворно влияе на кръвообращението, както и шипка, черна боровинка, зелен чай, антиоксидантни ензими и витамин Е, които придават на комплекса мощна антиоксидантна активност.

Клинично доказан ефект.

Показания за употреба:

  • Интоксикация от всякакъв произход;
  • Инфекциозни и паразитни болести;
  • Храносмилателни заболявания;
  • Алергии, дисфункция на имунната система;
  • Предотвратяване и коригиране на дисбактериоза;
  • Хронични неинфекциозни възпалителни заболявания;
  • Профилактика и лечение на заболявания на щитовидната жлеза, свързани с недостиг на йод;
  • Профилактика на хипоксия, при студено време, тежки физически натоварвания, екстремни спортове.

1 капсула 0,6 г съдържа:

Съставка Количество в 1 капсула Съставка Количество в 1 капсула
Спирулина 150 мг Ябълков пектин 50 мг
Хлорела 50 мг Морско зеле (талус) 50 мг
Цветен прашец 20 мг Витамин Е 5 мг
Каталаза 20 мг Ехинацея 10 мг
Шипка (плодове) 15 мг Лактобактерии 10 мг
Боровинки (кълнове) 3 мг Зелен чай 3 мг
Супероксид дисмутаза 3 мг Пчелно млечице 100% 2 мг
Гинко билоба (екстр.) 4 мг Коензим Q 10 1 мг

Начин на употреба: възрастни: 1-2 капсули 2 пъти на ден по време на хранене.

Приемането на четири капсули (препоръчителна дневна доза) осигурява: витамин Е – 20 мг – 200%; йод – 115 mkg – 76%; коензим Q10 – 4 мг – 13%; диетични фибри – 1040 mg – 5%; лактобактерии – 1*105 КОЕ/г от дневната потребност.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите.

Съхранение: при стайна температура на сухо място, недостъпно за деца.

Не е лекарство.

Срок на годност: 3 години от датата на производство.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Грин Стар, 90 капс.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top