Олеопрен Нейро, 60 капс.

97,00 лв.

Олеопрен Нейро е комплекс за активна мозъчна функция, възстановяване на невроните и подкрепа на нервната система

Мозъкът изпълнява множество когнитивни функции, като разбиране, познаване, проучване, осъзнаване, възприемане и преработване на информацията. Повреди в тези функции могат да се дължат на хронична исхемия на главния мозък, остри вирусни невроинфекции, бъбречни, чернодробни и ендокринни заболявания, както и на липса на витамини и микроелементи.

Олеопрен Нейро е съставен от полипреноли на Сибирска ела и Мемори плюс – невропротекторна субстанция. Той стимулира дейността на главния мозък, подобрява паметта и концентрацията, увеличава устойчивостта към стрес и предпазва от възрастови промени на когнитивните функции. Той увеличава издръжливостта при физически и умствени натоварвания.

Един уникален комплекс от съставки, съчетаващ глицин, фосфатидилсерин и витамин Е, който е доказал своята ефективност в подобряването на когнитивните процеси и стабилизирането на нервната система. Тези съставки работят заедно с полипренолите на Сибирската ела, за да подобрят клетъчното дишане на невроните и функциите на мозъка. Въздействието на тези съставки не само подобрява биоенергетиката, но и предпазва нервните клетки от окислителен стрес, като ги възстановява при увреждане.

Основната съставка Мемори плюс, която е невропротекторна субстанция, е мощен регулатор на вътреклетъчната обмяна. Тя е ключова за възстановяването на структурата на клетъчните мембрани, като допринася за увеличаване на устойчивостта към стресови въздействия и подобряване на когнитивните процеси. Тази балансирана формула е идеална за повишаване на издръжливостта при физически и умствени натоварвания.

Комбинацията от глицин, фосфатидилсерин и витамин Е има благоприятен ефект върху нервната система и мозъчните функции. Глицинът подобрява метаболитните процеси в мозъчната тъкан и има успокояващо действие върху нервната система. Витамин Е, от своя страна, е мощен антиоксидант, който предпазва мастната част на клетъчните обвивки от действието на свободните радикали. Тази способност е от голямо значение за клетките на мозъка, които съдържат значителни количества мазнини.

Като цяло, комбинацията от тези съставки помага за подобряване на функциите на мозъка и нервната система, както и за повишаване на устойчивостта към стресови въздействия.

Показания:

  • При излагане на организма на токсични вещества, като употреба на алкохол и лекарства, работа с вредни химически съставки;
  • При силни стресови състояния и умствени натоварвания;
  • За възрастова профилактика на намаляването на когнитивните функции;
  • За подобряване на ефективността на възстановяването след черепно-мозъчни травми, като се комбинира с медикаментозно лечение;
  • При вегетативно-съдови нарушения;
  • Като част от комплексна терапия при заболявания като инсулт, склероза и други подобни.

Капсулата с маса 790 мг съдържа: Мемори плюс 30L (смес от фосфотидилсерин и фосфатидна киселина), глицин, полипреноли, витамин Е (токоферол ацетат). Помощни вещества: слънчогледово масло, силициев диоксид, антиоксидант «Грийндокс».

Препоръки за употреба, дозировка: за възрастни – по 1 капсула 2 пъти на ден по време на хранене. Продължителност на приема – 1 месец.

Приемът на 2 капсули (препоръчваната дневна доза) осигурява поемането на: полипреноли —10 мг —100%, витамин Е- 7,5 – 50% от потребностите за едно денонощие.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към някой от компонентите, бременност и кърмене. Преди употреба е препоръчително да се консултирате с лекар.

Не е лекарство.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Олеопрен Нейро, 60 капс.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top