Неовирол, 60 капс.

79,00 лв.

Неовирол е комплекс със засилено антивирусно и антибактериално действие

Подобреният препарат “Неовирол” разполага със засилени антибактериални и антивирусни свойства. Доказано ефективен срещу грип, включително високопатогенни подтипове, SARS, мутации на респираторни заболявания (коронавируси) и други добре познати вирусни инфекции.

Действието на имуностимуланта цели да активира защитните механизми на естествения имунитет срещу факторите, активиращи латентната инфекция. “Неовирол” стимулира естествения имунитет, без да предизвиква прекомерност, намалява вирусната натовареност, възпалителните реакции и риска от усложнения.

Без: Соя, ГМО, захар, нишесте, лактоза.

Предимства на комплекса:

  • Избирателно въздействие: Не влияе на здравите клетки и не предизвиква прекомерна активност на имунната система.
  • Безопасност: Не съдържа синтетични компоненти, които могат да предизвикат негативна реакция в организма. Не нарушава “здравата” микрофлора.
  • Липса на резистентност: Растителните антибактериални компоненти не формират устойчивост на вируса. Подходящ за продължителна употреба.

Индикации за употреба:

  • Инфекции, включително SARS-асоциирани коронавирусни инфекции, които причиняват пневмония.
  • Грип от различни подтипове и ARVI.
  • Комплексна терапия на инфекциозни и хронични заболявания на дихателните пътища, включително бронхиална астма и обструктивен бронхит.
  • Инфекции с херпес вирус (херпес симплекс вирус, човешки папиломен вирус, вирус на Epstein-Barr, цитомегаловирус).
  • Чревни инфекции.
  • Склонност към чести “простудни” заболявания.
  • Като средство за предпазване.

L-лизинът е незаменима аминокиселина, която стимулира производството на имуноглобулин и проявява силен антихерпетичен ефект.

Естественият салицилат намалява възпалението и проявява антитромбоцитарен ефект.

Екстрактите от жълт кантарион, японски орлови нокти, цариче, монарда и блатен тъжник са активни срещу различни видове грип, херпес, кърлежов енцефалит, човешки папиломен вирус,  цитомегаловирус, хепатит и други инфекции.

Коренът на женско биле проявява своята активност срещу инфекции, свързани с коронавируси. Той има антибактериално и противовъзпалително действие, премахва храчките и намалява интоксикацията.

Японските орлови нокти са природен антибиотик, който е активен срещу дизентериен бацил, стафилококи и коремен тиф.

Екстрактът от кора на върба предлага симптоматично облекчение при повишена температура, мускулни болки и главоболие. Той помага да се облекчат неприятните симптоми.

Ехинацеята е известна със своята способност за подсилване на имунната система и стимулиране производството на интерферон. Тя подкрепя силната защитна реакция на организма.

Комбинацията от цинк, витамини А, C и E представлява антиоксидантен комплекс, който повишава общата устойчивост на организма и помага за бързото възстановяване.

Тези съставки подкрепят организма в неговата борба с инфекциите и подобряват процеса на възстановяване.

Кверцетинът е вещество, което заздравява и укрепва капилярите, като ги прави по-устойчиви.

Удостоверението за държавна регистрация No AM.01.06.01.003.R.000020.02.21 от 12.02.2021г. потвърждава качеството и законността на продукта.

Количество в опаковка: 60 броя

Тегло на опаковката: 62 грама

Състав: L-лизин, екстракт от блатен тъжник, екстракт от билка цариче, екстракт от листа на жълт кантарион, екстракт от билка монарда, екстракт от цветя от японски орлови нокти, екстракт от корен от женско биле, екстракт от билка от ехинацея, екстракт от кора на бяла върба, витамин С, цинк, кверцетин, витамин Е, витамин А.

Помощни вещества: желатинова капсула (желатин, глицерин) или целулоза (хипромелоза/скорбяла, глицерин), инулин (носител), средства против слепване: калциев стеарат, силициев диоксид.

Приемът на 4 капсули (препоръчителната дневна доза) ще осигури:

Име на показателя мг
 витамин А 0,48
 витамин С 90
 витамин Е 6
 цинк 15
глициризинова киселина 10
 кверцетин 40
 хидроксиканелени киселини 3
 полифенол 28
 L-лизин 410

Начин на употреба: Възрастни приемат по 2 капсули 2 пъти дневно по време на хранене. Продължителността на приема е 15 дни. Ако е необходимо, курсът може да се повтори. Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите. Преди употреба се препоръчва да се консултирате с лекар.

Условия за съхранение: далече от деца, при температура не по-висока от + 25 ° C и относителна влажност не повече от 60%.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Неовирол, 60 капс.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top